Wie is Zadenbientje?

Zadenbientje is een bijnaam die ik de afgelopen tijd met trots heb verworven!

Het is eigenlijk een soort sprookje...

In de donkere tijden van Corona was er eens een Improvisatietheatertrainer die niet mocht werken met haar groepen i.v.m coronamaatregelen.

Vol creativiteit en daarmee ook onrust zocht ik Sabine Huisman ( de heldin in dit verhaal) een manier om me te uiten en te ontspannen.

Ik merkte dat ik tot rust kwam in mijn tuin, ging steeds meer zaaien en plantenstekjes opkweken en daarna zaden oogsten.

Verdiepte me steeds meer in het hobbytuinieren door heel veel te lezen en te overleggen met andere tuinders.

Langzamerhand was er een nieuwe passie geboren, namelijk alles wat in de tuin groeit verzorgen met liefde.

De zaden namen toe in aantal omdat ik mijn planten liefdevol kweekte met produkten die lief zijn voor mens, dier en insect.

Daarbij bleek ik ook een talent te ontwikkelen in zaden verzamelen en in te kopen bij medetuinders en zaadleveranciers die ook op deze manier voor hun planten zorgen.

Resultaat was teveel zaden voor mijn eigen hobbbytuin en ook het besef dat je vaak zaden aanschaft in te grote aantallen.

Opeens was daar de oplossing!

Ik ga mijn mooie natuurlijke zaden verkopen in kleine hoeveelheden en tegen kleine prijsjes. 

 

Met veel liefde en inzet heb ik deze webshop opgezet en ik wens  jullie een mooie oogst toe van een heleboel verschillende soorten van mijn zaden.

 

THE END...Nee hoor... Klaar voor de start...af!

Veel plezier met het snuffelen door mijn zadenaanbod!

O ja! Mocht je op zoek zijn naar een bepaalde soort, stuur me gerust een mail via het contactformulier en ga ik voor je op zoek.

 

Tot shops!

Sabine